Download Nella Kharisma – Konco Mesra (Album Rojo) Mp3 (7.04 MB)

Diposting pada

Nella Kharisma – Konco Mesra (Album Rojo) Mp3 Download. Lirik lagu Kharisma Konco Mesra. Dapatkan lagu dan lirik lagu dari Nella Kharisma, yang berjudul Konco Mesra (Album Rojo) ini secara gratis. Download Lagu Nella Kharisma – Konco Mesra (Album Rojo) Mp3, Album Samudra Record milik Nella Kharisma.

Download Lagu Nella Kharisma - Konco Mesra (Album Rojo)
Detail lagu:

judul:Konco Mesra (Album Rojo)
Size:7.04 MB
Album:Samudra Record
Artist:Nella Kharisma
Duration:00:05:07

Download Nella Kharisma – Konco Mesra (Album Rojo).mp3
Lirik Lagu “Nella Kharisma – Konco Mesra (Samudra Record)”

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok dukung
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok dukung
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok dukung
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok dukung
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Belilah kaset/CD Original dari lagu Nella Kharisma – Konco Mesra (Album Rojo) atau beli di situs legal untuk mendapatkan kualitas audio yang lebih baik, terimakasih.